Renotec neemt Het Bourgondisch Huis over

Het Bourgondisch Huis is een zeer gespecialiseerde steenkapperij in het hoogwaardige, ambachtelijke werk. Het grenst aan de terreinen van Renotec.

Renotec focust bewust op gespecialiseerde werken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen van restauratie, betonrenovatie, algemene verbouwingswerken tot riooltechnieken. Van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering.

Renotec houdt haar vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond hun nicheactiviteiten brengen we en houden we zo veel mogelijk in eigen huis.

Met de nodige trots kondigen wij de overname van Het Bourgondisch Huis aan. Wij zullen synergiën zoeken en elkaar versterken naar de toekomst.

Yves Sylverans, de vroegere mede-eigenaar, blijft actief in het bedrijf als operationeel verantwoordelijke en ook het huidige personeel wordt overgenomen. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Het menselijk kapitaal is de grootste toegevoegde waarde.

Dankzij deze overname bevestigt Renotec haar streven naar kwaliteit en leiderschap in de markt van gespecialiseerde werken.

ww.renotec.be
www.hetbourgondischhuis.com