Gespecialiseerde hoofdaannemer

Renotec focust bewust op gespecialiseerde werken in en rond gebouwen, bouwconstructies en monumenten. Uitdagende werken die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar onze hand. Van algemene verbouwingswerken tot riooltechnieken. Van glas-in-loodrestauratie tot asbestsanering.

 

Eigen specialisten

Renotec houdt vakmanschap onder eigen vleugels. Alle nodige kennis rond onze nicheactiviteiten brengen en houden we zo veel mogelijk in eigen huis. Renotec investeert resoluut in de verdere uitbouw van haar knowhow. Uiteindelijk maken gemotiveerde en betrokken mensen het verschil. Ons menselijk kapitaal is onze grootste toegevoegde waarde.

Veiligheid en erkenningen

Wil je weten welke veiligheidsvoorschriften Renotec naleeft en voor welke diensten wij erkend zijn?

Lees meer

Duurzaam ondernemen

Renotec is een gezond, groeiend bouwbedrijf en wil dat ook blijven. Duurzaam groeien is een voortdurend aandachtspunt. Ondernemerschap en kostenbewustzijn brengen wij in evenwicht. Bekijk hier ons duurzaamheidsverslag.

Armslag als Group

Renotec omvat meerdere disciplines en afdelingen. Deze afdelingen zijn elk gespecialiseerd en gericht op hun nicheactiviteit en -markt. Tegelijkertijd geniet elke afdeling van de kracht van onze groep. Renotec combineert de kracht van de kleine organisatie met de armslag van de grote organisatie. Deze afdelingen versterken mekaar waar mogelijk door samenwerking op gezamenlijke projecten.

Kwaliteit, innovatie en organisatie

Kwaliteit, innovatie en organisatie zijn onze uitgesproken troeven. Renotec gaat enkel voor het beste.

Kwaliteit als referentie

Renotec dankt haar naam en faam aan uitstekend vakmanschap en aan een uitgesproken zorg voor kwaliteit. Een duurzame relatie aangaan met onze partners is essentieel in onze bedrijfsvoering en daarom dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel. Dit maakt Renotec gerespecteerd, betrouwbaar én anders.

Innovatie als handelsmerk

Renotec staat gekend als een sterke vernieuwer. Klanten kunnen voor alle mogelijke probleemsituaties rekenen op onze oplossingsgerichte spirit. Onze specialisten hanteren en ontwikkelen hoogtechnologische en innovatieve technieken en procedures. Hoe uitdagender het probleem, hoe groter onze inventiviteit.

Een goed gesmeerde organisatie, de basis

Een vlotte en verantwoorde interne bedrijfsvoering maakt dat Renotec projecten volgens afspraak en budget beheert en oplevert. Efficiëntie en organisatie helpen om opnieuw te investeren in de verdere uitbouw van onze organisatie.

Onze cultuur en stijl

Renotec onderscheidt zich in stijl en aanpak. Vanuit een professionele en solide onderbouw en organisatie kan u rekenen op Renotec als een betrouwbare, wendbare, inventieve en no-nonsense partner. Samen vormen deze vier kenmerken onze kernwaarden en identiteit.

 

  • Betrouwbaarheid: Onze medewerkers zetten graag de schouders onder hun opdracht, nemen verantwoordelijkheid op en gaan voor kwaliteit.
  • Wendbaarheid: Onze medewerkers houden van uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten. Ze spelen vlot in op de wisselende omstandigheden die met renovatie en restauratie samenhangen.
  • Inventiviteit: Onze medewerkers zetten hun oplossingsvermogen in waar nodig. We zijn koploper in onze specialiteit en zoeken voor elk probleem de meest passende oplossing.
  • No-nonsense: Onze medewerkers houden van actie. Ze pakken de zaken aan en willen vooruit.

 

Group Renotec zet mee de schouders onder uw projecten. Oplossingsgericht en innovatief denken in functie van de klant is essentieel in onze marktbenadering.