Dinner and sign 2021

Kom op 23 maart naar onze DINNER&SIGN 2021 en beleef de rit van je leven! Want het verleden is ook jouw toekomst waard. Grijp deze unieke kans en begin een succesvolle carrière bij de specialist in renovatie- en restauratiewerken Renotec. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles corona-proof verloopt!

Wat mag je verwachten?

Op de DINNER&SIGN ontdek je alles over onze werksfeer en de invulling van je functie als Assistant Projectleider aan de hand van een presentatie. Ook de Assistent Projectleiders van vorig jaar zijn aanwezig. Tijdens een walking dinner kunnen zij je perfect vertellen wat de job als APL nu exact inhoudt.

Heb je daarna meteen een ‘wow, die carrière zie ik wel zitten’-gevoel? Perfect! Overtuig via de speeddate onze CEO en COO van jouw kwaliteiten en kennis. Dezelfde week kom jij nog te weten of je je contract kan komen tekenen. Je iPhone en wagen worden besteld en nog voor opstart rij jij met je nieuwe bedrijfswagen rond.

Nu al benieuwd wat de job van een Assistent Projectleider, APL, inhoudt? Lees dan snel deze blog! 

Schrijf je vóór 19/03/2021 in op onze DINNER&SIGN
Save the date: 23/03/2021
Aanvang: 17u30 • Afsluit: rond 20u30
Renotec hoofdkantoor
Winkelomseheide 229 – Geel

Overtuigd? Schrijf je snel in! 

  • Voornaam + Naam
  • E-mail
  • Drop files here or
    Upload je CV

Toch nog vragen? 

Heb je nog wat vragen? Ellen beantwoordt ze met een glimlach! Geef haar een belletje 014/14 07 13 of stuur haar een mailtje.

Mail Ellen