Referenties

We zijn trots op onze realisaties. Nieuw leven geven aan oude structuren, het is onze passie. Meer nog: we willen altijd de beste zijn. In alles wat we doen. Die uitgesproken ambitie leverde al heel wat mooie resultaten op.

Thorpark

Genk Thorpark is een herbestemmingsproject van de stad Genk. De voormalige mijnsite van Waterschei wordt hierbij tot hotspot voor technologie, energie en innovatie omgevormd. Thor wordt ontwikkeld volgens een hoogwaardig kwaliteitsconcept op gebied van architectuur en omgevingsaanleg, met veel aandacht voor duurzaamheid en parkbeheer. Renotec neemt het ventilatiegebouw, de passerelle en het voormalige schachtgebouw voor zijn rekening.

De Brouckèretoren

Brussel De oude Philipstoren aan het Brusselse De Brouckèreplein krijgt een grondige opknapbeurt. Het gitzwarte gebouw wordt omgetoverd tot een spierwit baken in de hoofdstad. Hiervoor is echter een grondige asbestsanering nodig.

Neptunium

Schaarbeek Het gemeentelijk zwembad Neptunium in Schaarbeek is een pareltje van modernistische architectuur. Het zwembad is echter dringend aan vernieuwing toe. In de bepleistering werd asbesthoudend materiaal teruggevonden. Renotec leidt deze volledige asbestsanering.