Betonrenovatie Referenties

Betonrenovatie is één van de specialisaties van Renotec. Niet enkel gebouwen en industriële sites vragen om dit soort renovatie. Ook kunstwerken zoals tunnels en viaducten behoren tot onze specialiteiten. Een ervaren team betonherstellers en opgeleide vakmensen past gespecialiseerde renovatietechnieken toe. Hierbij staat Renotec garant voor een correcte betonrenovatie en langdurige kwaliteit. Deze kwaliteitsgarantie kan men ook vinden in onze procescertificatie niveau A en B conform EN1504/10.

Renotec renoveert ‘drukste brug van het land’.

Deze week zijn we gestart met de renovatie van de spoorbrug over de Brusselse Ring in Zaventem. Meteen één van onze meest zichtbare werven. Tijdens weekdagen passeren hier maar liefst 160.000 wagens.

Renovatie woontoren in Peterbospark

In Peterbospark in Anderlecht renoveert Renotec één van de hoogste woontorens. Na deze renovatie zal die schitteren als nooit tevoren. Lees mee hoe onze vakmannen een dergelijke renovatie aanpakken.

Eerste ecoveloduct van Oost-Vlaanderen verbindt Aalter met Deinze

Deze ochtend werd het ecoveloduct tussen Aalter en Deinze plechtig geopend. Hierdoor worden er twee groengebieden verbonden en kunnen dieren veilig oversteken. Renotec renoveerde de oude brug die dienst deed als basis voor het ecoveloduct en bouwde het om tot een veilige dierenoversteekplaats. En dat alles met respect voor de natuur en de dieren. Lees meer hoe we dit deden.

Industrieel erfgoed op Thorpark

Vorig jaar renoveerde Renotec al het ventilatiegebouw en passerelle van Thorpark. Sinds april 2019 is het schachtgebouw zelf aan de beurt. Het vakblad Bouwen aan Vlaanderen bracht een bezoek aan onze werf. Lees hun verslag van onze werkzaamheden

meer laden