Betonrenovatie Referenties

Betonrenovatie is één van de specialisaties van Renotec. Niet enkel gebouwen en industriële sites vragen om dit soort renovatie. Ook kunstwerken zoals tunnels en viaducten behoren tot onze specialiteiten. Een ervaren team betonherstellers en opgeleide vakmensen past gespecialiseerde renovatietechnieken toe. Hierbij staat Renotec garant voor een correcte betonrenovatie en langdurige kwaliteit. Deze kwaliteitsgarantie kan men ook vinden in onze procescertificatie niveau A en B conform EN1504/10.

Pierre Vandammesluis

Momenteel voert Renotec de renovatiewerken uit aan de brugkelders van de Pierre Vandammesluis. Met zijn lengte van 500 m, breedte van 57 m en diepte tot 18,5 m is dit de grootste sluis in het havengebied van Zeebrugge. We renoveren deze brugkelders van a tot z: van het reinigen van wanden en injectiewerken tot betonherstellingen en het aanbrengen van een coating. Een indrukwekkend werk is wel het minste dat we kunnen zeggen. Lees verder hieronder

Renotec renoveert ‘drukste brug van het land’.

Deze week zijn we gestart met de renovatie van de spoorbrug over de Brusselse Ring in Zaventem. Meteen één van onze meest zichtbare werven. Tijdens weekdagen passeren hier maar liefst 160.000 wagens.

Renovatie woontoren in Peterbospark

In Peterbospark in Anderlecht renoveert Renotec één van de hoogste woontorens. Na deze renovatie zal die schitteren als nooit tevoren. Lees mee hoe onze vakmannen een dergelijke renovatie aanpakken.

Eerste ecoveloduct van Oost-Vlaanderen verbindt Aalter met Deinze

Deze ochtend werd het ecoveloduct tussen Aalter en Deinze plechtig geopend. Hierdoor worden er twee groengebieden verbonden en kunnen dieren veilig oversteken. Renotec renoveerde de oude brug die dienst deed als basis voor het ecoveloduct en bouwde het om tot een veilige dierenoversteekplaats. En dat alles met respect voor de natuur en de dieren. Lees meer hoe we dit deden.

meer laden