Referenties

We zijn trots op onze realisaties. Nieuw leven geven aan oude structuren, het is onze passie. Meer nog: we willen altijd de beste zijn. In alles wat we doen. Die uitgesproken ambitie leverde al heel wat mooie resultaten op.

Pipe-bursting vernietigt en vernieuwt Brusselse riolering in 1 beweging

Brussel is aan een grote renovatiegolf van zijn rioleringsstelsel bezig. Een gigantisch project waar ook Renotec zijn steentje aan bijdraagt. Wij vernieuwden de riolering in de Versailleslaan in Neder-Over-Heembeek door middel van pipe bursting , een innovatieve en snelle techniek die veel minder impact heeft op de omgeving dan klassieke graafwerken.

Rioolrenovatie op Brussels Airport

Brussels Airport is vaak het begin van een leuke familievakantie of citytrip. Maar uiteraard dient de infrastructuur van de luchthaven ook onderhouden en gerenoveerd te worden. En dat is natuurlijk werk voor Renotec!

Collectoren Vilvoordselaan Brussel

Wat doe je wanneer het debiet van de te renoveren hoofdcollector te hoog is voor de werkzaamheden? Het water bovengronds overpompen. Dat is exact wat de collega’s van divisie E doen op hun werf aan de Vilvoordselaan in Brussel.

Diesdellelaan

Brussel Gelegen net naast het Ter Kamerenbos heeft onze werf in Diesdellelaan een prachtige setting. Door de ligging en de opstelling van de leidingen was deze renovatie een echte uitdaging. Dat is echter geen enkel probleem voor onze wendbare medewerkers.