Referenties

We zijn trots op onze realisaties. Nieuw leven geven aan oude structuren, het is onze passie. Meer nog: we willen altijd de beste zijn. In alles wat we doen. Die uitgesproken ambitie leverde al heel wat mooie resultaten op.

Boterlaerhof

Deurne Kasteel Boterlaerhof verwelkomde deze week de eerste jongeren nadat een zware brand 4 jaar geleden het kasteel volledig vernielde. Renotec was verantwoordelijk voor deze restauratie en herbestemming. Op 1 jaar tijd werd alles klaar gemaakt om het voormalige kasteel in zijn oude glorie te herstellen en om te vormen tot verblijfscentrum voor jongeren.

Het Steen

Antwerpen Het Steen, het oudste bewaarde gebouw van Antwerpen wordt momenteel gerenoveerd en zal omgevormd worden tot een toeristisch onthaalcentrum met belevingsparcours in het historische gedeelte.

Districtshuis Merksem

Merksem Het prachtige districtshuis van Merksem was aan een renovatie toe. Maar liefst 3 divisies werkten samen om dit resultaat te bekomen. Er werden verschillende kerncompetenties toegepast, zodat koppels weer 'Ja, ik wil' kunnen zeggen in de wondermooie trouwzaal.