Referenties

We zijn trots op onze realisaties. Nieuw leven geven aan oude structuren, het is onze passie. Meer nog: we willen altijd de beste zijn. In alles wat we doen. Die uitgesproken ambitie leverde al heel wat mooie resultaten op.

Madelon straalt weer

Vandaag, 23/02/2021, werd het standbeeld Madelon terug geplaatst op haar plaats aan het Zegeplein in Turnhout. Dit icoon uit het Turnhoutse straatbeeld werd vakkundig door onze mensen gerestaureerd. Hiervoor doken we zelfs in de archieven. Lees mee hoe we Madolon haar glorie teruggaven.

Renotec geeft muurschilderingen een tweede leven.

Bij de restauratie van de gemeentelijke basisschool De Duizendpoot in Meerhout werden historische muurschilderingen ontdekt achter de schoolborden. Niemand wist dat ze daar waren. Gelukkig kunnen we hen nu een tweede leven geven.

Zuil aan Engelse Hof aan Abdij van Vlierbeek gerestaureerd

Nog net voor het bouwverlof in december, werd de toegangspoort aan de Abdij van Vlierbeek terug in ere hersteld. Beide zuilen pronken nu weer naast elkaar nadat één van de twee vorige zomer veel schade opliep door een vrachtwagen. In de blog lees je verder over het prachtige werk van onze vakmannen.

Renotec renoveert de Sint-Odulphuskerk

Nog even en dan schittert de Borgloonse Sint-Odulphuskerk aan het Speelhof opnieuw in al haar glorie. Renotec werkte maar liefst 2,5 jaar aan de totaalrenovatie. Onze vakmannen legden 50m² aan prachtige muurschilderingen bloot en brachten bijna 1000 m² schilderingen opnieuw aan. Ze lieten het interieur van biechtstoel tot torenuurwerk weer schitteren en voorzagen de kerk van de allernieuwste technieken. Het resultaat is absoluut een bezoek waard.

meer laden