Renovate your career

De 3e maandag van januari zou de meest deprimerende dag van het jaar zijn. Daarom wordt deze Blue Monday genoemd. Heb jij ook last van een Blue Monday en ligt dat aan je huidige job? Dan hebben we slechts 1 advies: Renovate your career! Want bij Renotec zoeken we nog nieuwe collega's.

Renovate your career!

Dat is onze slagzin! Want bij Renotec krijgt iedereen de kans om bij te leren of je nu ervaring hebt of niet. ‘ Renovate your career ‘ mag je dus echt letterlijk nemen. We spreken met onze HR manager rekrutering, Ellen. Zij geeft een extra woordje uitleg over onze rekruteringscampagne.

Waarom lanceert Renotec deze campagne?

Ellen: “Renotec is op zoek naar nieuwe collega’s. Want zelfs in deze corona-crisis blijven we groeien. Renotec is een financieel gezond bedrijf met groeiambities. Maar om die groei te kunnen realiseren hebben we extra vakmannen nodig. Daarom lanceren we ook dit filmpje. Het toont aan wat werken voor Renotec zo interessant maakt. En bovendien is het nog eens een kans om onze werven in de kijker te plaatsen, want daar zijn we steeds enorm trots op. ”

Wie komt er in aanmerking?

Ellen: ” Iedereen! Het maakt zelfs niet uit of je al ervaring hebt. Het gaat ons vooral om de motivatie. Ben je iemand die graag wil werken, wil bijleren en zin heeft om deze uitdaging aan te gaan, dan ben je de geknipte kandidaat voor ons. We kijken dus echt niet naar je leeftijd, wat je hiervoor gedaan hebt, man of vrouw, …. Iedereen krijgt kansen!”

Waarom moeten mensen kiezen voor Renotec?

Ellen: ” Waarom zouden ze niet voor ons kiezen? We zijn een groot bedrijf dat nog blijft groeien. Hierdoor kunnen we mogelijkheden bieden die anderen niet hebben. Zo krijgt iedereen opleiding en investeren wij steeds in de beste machines en materialen. Doordat we een financieel gezond bedrijf zijn, betalen we ook steeds stipt op tijd. En bovendien zijn de collega’s zeer tof. Beloofd!

Hoe verloopt de procedure?

Ellen: ” Renotec is een no-nonsense bedrijf, we houden de procedure dus bewust zeer eenvoudig. Iedereen kan solliciteren op onze website www.WeAreRenotec.be . Mijn collega’s en ik bellen dan iedereen op en bij een positief gesprek nodigen we de kandidaten uit voor een gesprek hier op kantoor. Is ook dit een perfecte match, dan doen we een voorstel. En dit kan allemaal zeer snel op elkaar volgen.

Hoe verlopen de eerste dagen?

Ellen: ” Elke starter krijgt in het begin een interne opleiding om het bedrijf te leren kennen. Ook veiligheid staat hierbij centraal, want dat blijft natuurlijk het allerbelangrijkste. Nadien krijgt hij/zij een opleiding op de werf. We hebben de allerbeste collega’s die hen zullen begeleiden en opleiden. ”

Wat kan je mogelijke kandidaten aanraden?

Ellen: ” Renovate your career! Er gewoon voor gaan natuurlijk. Maar moesten ze toch nog vragen hebben, dan mogen ze ons steeds een mailtje sturen: jobs@renotec.be . We helpen iedereen graag verder. ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde blog artikelen