Betonrenovatie

Betonrenovatie in al zijn facetten en mogelijkheden is één van de specialisaties die Renotec door de jaren heen verworven heeft. Deze renovaties situeren zich niet enkel op industriële installaties en gebouwen, maar ook aan kunstwerken zoals tunnels, viaducten en rioleringen. Een ervaren team van deskundige betonherstellers en opgeleide vakmensen past gespecialiseerde renovatietechnieken toe. Hierbij staat Renotec garant voor een correcte renovatie en langdurige kwaliteit. Deze kwaliteitsgarantie kan men ook vinden in onze procescertificatie niveau A en B conform EN1504/10.

 

betonrenovatie-banner1-breed

 

Herstellen, versterken, beschermen

Complexe infrastructuurwerken als  tunnels, viaducten, bergingsbekkens, enz  hebben een langere gebruiksperiode en een lagere onderhoudskost dankzij tijdige renovatie. Het doel? Herstellen, versterken en beschermen voor de toekomst.

Herstellen, versterken en beschermen vereisen tal van gespecialiseerde technieken. Omdat Renotec bewust kiest voor specialisatie in bepaalde toepassingen weten onze vakmannen precies de passende toepassing en oplossing te kiezen vanuit hun professionele creativiteit en technische kennis. Deze kennis en creativiteit worden ondersteund door deskundig vooronderzoek conform EN1504/9.

 

 betonrenovatie-banner2

 

Met man en macht

Voor de toepassing van deze gespecialiseerde technieken heeft Renotec alle knowhow en materieel in huis.  Deze technieken vinden hun toepassing in tal van marktsegmenten. Als hoofd- en als onderaannemer staat Renotec garant voor een kwaliteitsvolle uitvoering en bieden we steeds een totaalpakket aan.