Energetische renovatie

Bij nogal wat appartementen en kantoren wordt het balkon geteisterd door vochtproblemen en betonrot. Maar niet alleen de balkons, ook de integrale buitenschil van een gebouw, appartement, sociale huisvesting, … krijgen het door weer en wind vaak hard te verduren. Dergelijke renovatieprojecten zijn werk voor specialisten. Zeker bij grote appartementsgebouwen en -kantoren. Renotec is hierbij uw partner van A tot Z. Of het nu gaat over kleine, plaatselijke herstellingen of de plaatsing van volledig nieuwe balkonconstructies, dan wel over het reinigen en beschermen van gevels.

Om het voor u te vereenvoudigen, ontwikkelde Renotec recent de unieke renovatieformule Renocom “Renovation in comfort”. Met Renocom renoveert u zonder zorgen en met alle garanties. Wij garanderen u een vaste prijs, volledige ontzorging van ontwerp tot onderhoud, energetische en esthetische start of the art oplossingen, perfecte uitvoering binnen de afgesproken termijnen, een financiering en kredietverzekering aan de beste voorwaarden. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze website http://www.renocom.be.

 

terras-gevel-renovatie-banner

 

Balkonrenovatie

In het verleden werd er niet altijd gewerkt met de meest geschikte materialen en technieken. Hierdoor verkeren er in de grotere steden heel wat balkons in slechte staat met scheuren, waterinsijpeling, afbrokkeling, … als gevolg.

Renotec neemt een balkonrenovatie integraal in handen en kiest omwille van kwaliteit en betrouwbaarheid hierbij zo veel mogelijk voor een uitvoering in eigen beheer, met eigen personeel en materiaal. De voordelen:

  • Renotec kan sneller inspelen op de gebeurtenissen op de werf en opereert onafhankelijk van onderaannemers en partners
  • Renotec neemt de zorgen van opdrachtgever en bewoners ter harte en werkt uw balkons af binnen het gestelde tijdsbestek (buiten gevallen van overmacht)
  • Renoveren vereist duurzaamheid en het werken volgens hoge kwaliteitsnormen

 

Gevels reinigen en beschermen tot in detail

Renotec reinigt, renoveert en beschermt alle soorten gevels. Van klein tot reusachtig groot. Op basis van de voorstudie en het lastenboek passen we de meest aangewezen reinigingstechniek toe. Na de reiniging krijgen de beschadigde delen de nodige herstelling. Dit gebeurt tot in detail en met de meest geschikte materialen en technieken. De gevelbekleding reikt van metselwerk en beton tot natuursteen en verder.

 

Renotec heeft voor elke reinigingstoepassing een installatie

 

We dragen steeds zorg voor het gebouw, het milieu en de veiligheid van onze mensen en andere betrokkenen.

 

Coaten & bekleden

Na een eventuele reiniging zorgt Renotec voor de coating en/of de bekleding van uw gevels. Het lastenboek is hierbij bepalend. Opnieuw kiezen wij uit een breed arsenaal aan technieken en mogelijkheden de passende oplossing. Voor de herstelling van natuursteen beschikken we bijvoorbeeld over speciale technieken op basis van kleurechte minerale mortels.

Renotec heeft heel wat ervaring, schaalgrootte en een groot arsenaal aan toestellen, gereedschappen en hulpmiddelen. Zo kan elke opdracht snel en accuraat afgewerkt worden.