Herbestemmingen

Renotec renoveert en verbouwt sociale woningen, appartementsgebouwen, openbare gebouwen en gebouwen in de privésector. Renotec combineert schaalgrootte, vakmanschap, technische expertise en efficiëntie in één onderneming. Renotec is dus geen alledaags renovatiebedrijf.

 

complexe-verbouwingen-banner

 

Renoveren of herbestemmen

De renovatie van een oud pand voor een nieuwe bestemming is een vak apart. In tegenstelling tot nieuwbouw, kenmerken renovatieprojecten zich door hun hoge graad aan onvoorziene omstandigheden en onverwachte hindernissen. Op deze momenten komt de intrinsieke kracht van Renotec duidelijk naar boven. Renotec stuurt een project snel bij omdat de organisatie over eigen specialisten en vakmannen beschikt. Renotec blinkt daarom uit in ingewikkelde en grote verbouwingsprojecten.  Complexe en grote verbouwingen zijn dus een kolfje naar onze hand. Wanneer een renovatieproject zich door één of meerdere punten uit de volgende lijst laat kenmerken, is Renotec de uitgelezen hoofdaannemer.

  • Meerdere faseringen
  • Ingewikkelde schorings- en stabiliteitstechnieken
  • Strenge afwerkingseisen
  • Snelle opstart en korte uitvoeringstermijn
  • Ingewikkelde technische installaties
  • Beperkte zone voor werfinrichting
  • Moeilijke bereikbaarheid van de werf

 

Eén onderneming, veel kwalificaties

Renotec herbergt heel wat verschillende disciplines binnen één bedrijf. Van metselwerk tot afwerking. Van kelder- tot dakwerken. Hierdoor doet Renotec veel minder dan andere bouwbedrijven een beroep op onderaannemers. Renotec schakelt, waar gewenst en nodig, eigen mensen in, die werken met eigen, goed onderhouden materiaal. Zo hebben we zelf veel meer controle over de voortgang van de werken en kunnen we ons volledig focussen op de kwaliteit en de rendabiliteit van uw renovatieproject.

 

Coördinator van werken

Voor grotere projecten of gespecialiseerde werven werkt Renotec samen met verschillende partners. In de eerste plaats binnen onze eigen bouwgroep met zijn ruime waaier aan specialisaties: Group Renotec. Renotec treedt daarbij op als coördinator en hoofdaannemer. Zo heeft u als klant slechts één enkel, betrouwbaar aanspreekpunt.