Industriële renovatie en onderhoud

De divisie Industriële Renovatie en Onderhoud heeft Wijnegem als uitvalsbasis. Deze vestiging van Renotec ligt op een boogscheut van verschillende grote industriegebieden. Renotec heeft een lange traditie opgebouwd als permanente aannemer in verschillende grote industriële ondernemingen. Vooral bij de haven van Antwerpen, maar ook op andere plaatsen. Ook buiten de industrie hebben we verschillende vaste klanten voor wie we regelmatig werken uitvoeren, vaak in de vorm van jaar- of raamcontracten.

Industriële renovatie en onderhoud

Deze divisie heeft met verschillende organisaties een raamcontract afgesloten. Het voordeel van deze langetermijncontracten is de vertrouwdheid met de onderneming, de procedures en de terreinen. Onze ploegen kennen de onderneming en de contactpersonen en houden zich strikt aan afspraken wat betreft timing, kwaliteit, veiligheid en milieu.

De taken die we uitvoeren binnen de divisie Industriële Renovatie en Onderhoud zijn zeer divers. Deze gaan van onderhoudswerken en reparaties tot ad-hoc aannemingen. Maar ook verbouwingswerken en nieuwbouw behoren tot ons pakket.

 

Overleggen, plannen, uitvoeren, coördineren

Onze medewerkers zijn nauw betrokken bij de projecten en aannemingen. Dit begint bij degelijk advies. Soms gaat het over eenvoudige interventies, terwijl andere projecten een langere plannings- en uitvoeringstijd vragen. In deze gevallen neemt Renotec de rol van coördinator op zich en neemt, indien gewenst, de communicatie en de aansturing van externe partners en onderaannemers op zich.

Het team industriële renovatie en onderhoud bestaat uit zo’n 55 medewerkers, waarvan 40 eigen arbeiders, elk met hun eigen specialiteit. Bovenop de klantenfocus van Renotec maken we binnen industriële complexen het verschil door ons engagement, flexibiliteit en het gebruik van innovatieve digitale tools.

Gerelateerde referenties

Gerelateerde jobs

Calculator algemene verbouwingswerken en energetische renovatie (m/v)

zot van cijfers / nauwkeurig / brede interesse

Ontdek deze job

Technieker

Als technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van ons uitgebreide machinepark.

Ontdek deze job

Hoofdprojectleider (M/V)

Een team aansturen van projectleiders, zorgen voor een goede planning, ondersteuning bieden waar nodig. Kortom je eigen kennis delen op verschillende niveaus.

Ontdek deze job