Tour de fans

Het passeren van de Tour de France net naast één van onze werven, dat konden we niet zomaar laten voorbijgaan. Op vrijdag organiseerden we dan ook op het balkon van de Brouckèretoren een klantenevent met uitzicht op het Fan Park. Geen Tour de France, maar een Tour de Fans voor ons!

Klantenevent in hartje Brussel

In opdracht van Whitewood is Renotec bezig met het asbestveilig maken van de iconische Brouckèretoren in het centrum van Brussel. Vanop het balkon hadden we een magnifiek zicht op het fandorp van de Tour. Dit was een prachtige locatie voor ons klantenevent en het werd dan ook voor één avond omgetoverd tot een rooftop terrace.

Het thema was uiteraard de Tour de France, zowel het heden als het verleden. Voor de gelegenheid werd er zelfs een mini-Tour museum geïnstalleerd. Het koersmuseum te Roeselare leende ons enkele van hun prachtstukken. Zo konden we de fiets waarmee de eerste Belgische Tourzege gereden werd bewonderen. Voor de quiz-liefhebbers onder ons: deze Tourzege staat op naam van Odiel Defraeye.

Maar ook onze mooie hoofdstad kwam aan bod. Op grote schermen konden de bezoekers beelden zien van onze Brusselse realisaties. Niet iedereen weet dat wij de triomfboog van het Jubelpark tot één van onze werven mochten rekenen. Het eten was allemaal met een spreekwoordelijk Brussels sausje. Frietjes en Brusselse wafels à volonté! En even leek het alsof zelfs Jacques Brel aanwezig was.

Tour de fans

Het klantenevent had de naam ‘Tour de Fans’ meegekregen. Uiteraard als knipoog naar de Tour de France, maar ook omdat we onze klanten willen bedanken om al zo veel jaar ‘fan’ van Renotec te zijn. We bestaan al 35 jaar en hebben ons bedrijf in die tijd sterk zien groeien. Dat konden we natuurlijk niet zonder onze klanten die telkens opnieuw beroep doen op ons vakmanschap. Bedankt voor jullie vertrouwen en aanwezigheid. Wij blikken met grote tevredenheid terug op een geslaagd event.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blog artikelen