Vakman in opleiding

Verlaat jij binnenkort de vakschool? Of ken je iemand die de vakschool gaat verlaten! Lees dan zeker deze blogpost. Wij bieden voor deze schoolverlaters een extra praktijkjaar op de werkvloer aan.

Vanaf het schooljaar 2019-2020 starten we bij Renotec met onze eigen vakschool ‘Vakman in Opleiding’.  Wij willen hiermee leerlingen die afstuderen van de vakschool een betalend praktijkjaar ‘Renovatie & Restauratie’ aanbieden bij ons, met een vast contract.  Hiermee investeren wij ook in jouw toekomst!

Een extra praktijkjaar op de werkvloer en je wordt nog betaald ook!

Wat mag je van het ‘Vakman in Opleiding’ programma verwachten ?

Tijdens dit opleidingsjaar tot vakman komen heel wat verschillende aspecten aan bod :

  • Je maakt kennis met onze verschillende afdelingen.  Je gaat, samen met een coach, aan de slag op verschillende uitdagende projecten waardoor je de kans krijgt om van onze verschillende specialisaties en technieken te proeven.  Onze experten leren je onze verschillende renovatie- en restauratie technieken.  Je leert al doende op échte projecten.
  • Verder draai je ook mee in het magazijn en atelier, zodat je kennismaakt met onze artikelen en gespecialiseerde machines.
  • Samen zorgen we voor je gespecialiseerde opleiding : VCA examen, veiligheidsopleidingen, EHBO, ergonomie, stelling en rolstelling, …
  • Bij een succesvolle opstart, bieden we je later ook de kans om je rij-examen te behalen of eventueel diploma’s voor het werken met gespecialiseerde machines.

De ideale start voor een succesvolle loopbaan als vakman!

Wij kiezen er voortaan dus bewust voor om onze toekomstige vakman zelf op te leiden.  We vertellen jou en jouw ouders graag alles over dit nieuwe programma tijdens een persoonlijke voorstelling.  Je kan hier al jouw vragen stellen aan onze praktijkcoaches en onze bedrijfsleiding.  We vertellen je hier uitgebreid wat je van het specialisatiejaar kan verwachten én wat wij van jou verwachten.

Word jij onze nieuwe vakman ? Kom op 21 augustus naar onze infoavond en start jouw toekomst

Inschrijven voor 20/8 via personeel@renotec.be of via het inschrijvingsformulier  Nog vragen ? Bel ons op + 32 477 99 00 24
Let op : het aantal plaatsen is beperkt.

Gerelateerde blog artikelen