Vakman in opleiding

Vanaf het schooljaar 2019-2020 starten we bij Renotec met onze eigen vakschool 'Vakman in Opleiding'.  Wij willen hiermee leerlingen die afstuderen van de vakschool een betalend praktijkjaar 'Renovatie & Restauratie' aanbieden bij ons, met een vast contract.  Hiermee investeren wij ook in jouw toekomst!

Wat mag je van het ‘Vakman in Opleiding’ programma verwachten ?

Tijdens dit opleidingsjaar tot vakman komen heel wat verschillende aspecten aan bod :

  • Je maakt kennis met onze verschillende afdelingen.  Je gaat, samen met een coach, aan de slag op verschillende uitdagende projecten waardoor je de kans krijgt om van onze verschillende specialisaties en technieken te proeven.  Onze experten leren je onze verschillende renovatie- en restauratie technieken.  Je leert al doende op échte projecten.
  • Verder draai je ook mee in het magazijn en atelier, zodat je kennismaakt met onze artikelen en gespecialiseerde machines.
  • Samen zorgen we voor je gespecialiseerde opleiding : VCA examen, veiligheidsopleidingen, EHBO, ergonomie, stelling en rolstelling, …
  • Bij een succesvolle opstart, bieden we je later ook de kans om je rij-examen te behalen of eventueel diploma’s voor het werken met gespecialiseerde machines.

De ideale start voor een succesvolle loopbaan als vakman!

UPDATE! Ook in 2020 organiseren we weer dit opleidingsjaar. Er zijn 2 infosessies:

05/03/2020 – Geel
23/04/2020 – Brussel

Schrijf je nu in!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gerelateerde blog artikelen