Referenties

We zijn trots op onze realisaties. Nieuw leven geven aan oude structuren, het is onze passie. Meer nog: we willen altijd de beste zijn. In alles wat we doen. Die uitgesproken ambitie leverde al heel wat mooie resultaten op.

Renotec renoveert ‘drukste brug van het land’.

Deze week zijn we gestart met de renovatie van de spoorbrug over de Brusselse Ring in Zaventem. Meteen één van onze meest zichtbare werven. Tijdens weekdagen passeren hier maar liefst 160.000 wagens.

Renovatie woontoren in Peterbospark

In Peterbospark in Anderlecht renoveert Renotec één van de hoogste woontorens. Na deze renovatie zal die schitteren als nooit tevoren. Lees mee hoe onze vakmannen een dergelijke renovatie aanpakken.

Historisch erfgoed Hof ten Steene

Meise In Meise restaureert Renotec Hof ten Steene. Een vierkantshoeve met donjon waarbij de oudste elementen dateren van de 14e eeuw. Deze donjon, de grote schuur, de hofstee en de oude paardenstallen krijgen allemaal een 2e leven. Om de grote schuur te restaureren lieten we het dak zelfs zweven. Hoe dat kan? Je leest er alles over in onze blogpost.

Eerste ecoveloduct van Oost-Vlaanderen verbindt Aalter met Deinze

Deze ochtend werd het ecoveloduct tussen Aalter en Deinze plechtig geopend. Hierdoor worden er twee groengebieden verbonden en kunnen dieren veilig oversteken. Renotec renoveerde de oude brug die dienst deed als basis voor het ecoveloduct en bouwde het om tot een veilige dierenoversteekplaats. En dat alles met respect voor de natuur en de dieren. Lees meer hoe we dit deden.

meer laden