Referenties

We zijn trots op onze realisaties. Nieuw leven geven aan oude structuren, het is onze passie. Meer nog: we willen altijd de beste zijn. In alles wat we doen. Die uitgesproken ambitie leverde al heel wat mooie resultaten op.

Spoorwegtunnel Ensival

Verviers Een spoorwegtunnel renoveren terwijl de spoorweg in gebruik blijft? Dat is werk voor echte specialisten zoals Renotec! Bouwen aan Vlaanderen wijdde een artikel aan dit staaltje vakmanschap in hun laatste jaarboek.

Kasteel de Merode

Westerlo Het Kasteel de Merode is een gekend historisch monument en beschermd erfgoed in Westerlo. De donjon werd waarschijnlijk in de 14de eeuw voltooid. Het volledige kasteel realiseerde men in de eeuwen nadien. En dit allemaal door vakmannen uit de regio. Renotec zet deze traditie verder. Lees en kijk mee hoe wij dit beschermd monument restaureerden.

Boterlaerhof

Deurne Kasteel Boterlaerhof verwelkomde deze week de eerste jongeren nadat een zware brand 4 jaar geleden het kasteel volledig vernielde. Renotec was verantwoordelijk voor deze restauratie en herbestemming. Op 1 jaar tijd werd alles klaar gemaakt om het voormalige kasteel in zijn oude glorie te herstellen en om te vormen tot verblijfscentrum voor jongeren.

Thorpark

Genk Thorpark is een herbestemmingsproject van de stad Genk. De voormalige mijnsite van Waterschei wordt hierbij tot hotspot voor technologie, energie en innovatie omgevormd. Thor wordt ontwikkeld volgens een hoogwaardig kwaliteitsconcept op gebied van architectuur en omgevingsaanleg, met veel aandacht voor duurzaamheid en parkbeheer. Renotec neemt het ventilatiegebouw, de passerelle en het voormalige schachtgebouw voor zijn rekening.

meer laden