Referenties

We zijn trots op onze realisaties. Nieuw leven geven aan oude structuren, het is onze passie. Meer nog: we willen altijd de beste zijn. In alles wat we doen. Die uitgesproken ambitie leverde al heel wat mooie resultaten op.

Zuil aan Engelse Hof aan Abdij van Vlierbeek gerestaureerd

Nog net voor het bouwverlof in december, werd de toegangspoort aan de Abdij van Vlierbeek terug in ere hersteld. Beide zuilen pronken nu weer naast elkaar nadat één van de twee vorige zomer veel schade opliep door een vrachtwagen. In de blog lees je verder over het prachtige werk van onze vakmannen.

Renotec renoveert de Sint-Odulphuskerk

Nog even en dan schittert de Borgloonse Sint-Odulphuskerk aan het Speelhof opnieuw in al haar glorie. Renotec werkte maar liefst 2,5 jaar aan de totaalrenovatie. Onze vakmannen legden 50m² aan prachtige muurschilderingen bloot en brachten bijna 1000 m² schilderingen opnieuw aan. Ze lieten het interieur van biechtstoel tot torenuurwerk weer schitteren en voorzagen de kerk van de allernieuwste technieken. Het resultaat is absoluut een bezoek waard.

Coronaproof uitstap: uitkijkplatform op bunkersite in Middelkerke

In Middelkerke heeft de Vlaamse Landmaatschappij een uitkijkplatform gebouwd bovenop een bunker uit de Tweede Wereldoorlog. Vanop het platform heb je op 5 meter hoogte een mooi uitzicht op de bunkersite Bamburg en het natuurgebied de Schuddebeurze. Het platform is sinds 7 november open voor het publiek. Renotec droeg ook zijn steentje bij aan dit niet-alledaags project.

Pierre Vandammesluis

Momenteel voert Renotec de renovatiewerken uit aan de brugkelders van de Pierre Vandammesluis. Met zijn lengte van 500 m, breedte van 57 m en diepte tot 18,5 m is dit de grootste sluis in het havengebied van Zeebrugge. We renoveren deze brugkelders van a tot z: van het reinigen van wanden en injectiewerken tot betonherstellingen en het aanbrengen van een coating. Een indrukwekkend werk is wel het minste dat we kunnen zeggen. Lees verder hieronder

meer laden