Referenties

We zijn trots op onze realisaties. Nieuw leven geven aan oude structuren, het is onze passie. Meer nog: we willen altijd de beste zijn. In alles wat we doen. Die uitgesproken ambitie leverde al heel wat mooie resultaten op.

Geklasseerde interbellum dubbelwoning

De projecten van onze divisie Restauratie en herbestemmingen, zijn enorm divers. Van kerken en kathedralen tot oude stations. Op dit ogenblik is het team onder meer aan het werk aan de architectenwoning van Jozef Schellekens: een prachtige interbellum dubbelwoning. Ontdek hoe ze, in opdracht van AIM architecten, met respect voor de originele architectuur de geklasseerde gevel restaureren.

Het station van Laken

Van station tot cultureel centrum. Van een echte herbestemming gesproken! In 2018 startte Renotec aan de restauratie van dit prachtige pand. Lees mee hoe we het een 2e leven gaven.

Pipe-bursting vernietigt en vernieuwt Brusselse riolering in 1 beweging

Brussel is aan een grote renovatiegolf van zijn rioleringsstelsel bezig. Een gigantisch project waar ook Renotec zijn steentje aan bijdraagt. Wij vernieuwden de riolering in de Versailleslaan in Neder-Over-Heembeek door middel van pipe bursting , een innovatieve en snelle techniek die veel minder impact heeft op de omgeving dan klassieke graafwerken.

Rioolrenovatie op Brussels Airport

Brussels Airport is vaak het begin van een leuke familievakantie of citytrip. Maar uiteraard dient de infrastructuur van de luchthaven ook onderhouden en gerenoveerd te worden. En dat is natuurlijk werk voor Renotec!

meer laden