Referenties

We zijn trots op onze realisaties. Nieuw leven geven aan oude structuren, het is onze passie. Meer nog: we willen altijd de beste zijn. In alles wat we doen. Die uitgesproken ambitie leverde al heel wat mooie resultaten op.

Brug over Demer in Aarschot

Aarschot De brug over de Demer van de Oostelijke Ring op de R25/N10 in Aarschot ziet er weer uit als nieuw. Grond, weg en waterbouw wijdde een artikel aan deze brugrenovatie. Lees het volledige artikel in deze referentiecase.

Collectoren Vilvoordselaan Brussel

Wat doe je wanneer het debiet van de te renoveren hoofdcollector te hoog is voor de werkzaamheden? Het water bovengronds overpompen. Dat is exact wat de collega’s van divisie E doen op hun werf aan de Vilvoordselaan in Brussel.

Spoorwegtunnel Ensival

Verviers Een spoorwegtunnel renoveren terwijl de spoorweg in gebruik blijft? Dat is werk voor echte specialisten zoals Renotec! Bouwen aan Vlaanderen wijdde een artikel aan dit staaltje vakmanschap in hun laatste jaarboek.

Kasteel de Merode

Westerlo Het Kasteel de Merode is een gekend historisch monument en beschermd erfgoed in Westerlo. De donjon werd waarschijnlijk in de 14de eeuw voltooid. Het volledige kasteel realiseerde men in de eeuwen nadien. En dit allemaal door vakmannen uit de regio. Renotec zet deze traditie verder. Lees en kijk mee hoe wij dit beschermd monument restaureerden.

meer laden