Referenties

We zijn trots op onze realisaties. Nieuw leven geven aan oude structuren, het is onze passie. Meer nog: we willen altijd de beste zijn. In alles wat we doen. Die uitgesproken ambitie leverde al heel wat mooie resultaten op.

Boterlaerhof

Deurne Kasteel Boterlaerhof verwelkomde deze week de eerste jongeren nadat een zware brand 4 jaar geleden het kasteel volledig vernielde. Renotec was verantwoordelijk voor deze restauratie en herbestemming. Op 1 jaar tijd werd alles klaar gemaakt om het voormalige kasteel in zijn oude glorie te herstellen en om te vormen tot verblijfscentrum voor jongeren.

Thorpark

Genk Thorpark is een herbestemmingsproject van de stad Genk. De voormalige mijnsite van Waterschei wordt hierbij tot hotspot voor technologie, energie en innovatie omgevormd. Thor wordt ontwikkeld volgens een hoogwaardig kwaliteitsconcept op gebied van architectuur en omgevingsaanleg, met veel aandacht voor duurzaamheid en parkbeheer. Renotec neemt het ventilatiegebouw, de passerelle en het voormalige schachtgebouw voor zijn rekening.

Diesdellelaan

Brussel Gelegen net naast het Ter Kamerenbos heeft onze werf in Diesdellelaan een prachtige setting. Door de ligging en de opstelling van de leidingen was deze renovatie een echte uitdaging. Dat is echter geen enkel probleem voor onze wendbare medewerkers.

Het Steen

Antwerpen Het Steen, het oudste bewaarde gebouw van Antwerpen wordt momenteel gerenoveerd en zal omgevormd worden tot een toeristisch onthaalcentrum met belevingsparcours in het historische gedeelte.

meer laden