Specialisaties

Uitdagende projecten die ambachtelijke kennis vragen, zijn een kolfje naar onze hand. Of het nu een betonnen tunnel, historisch gebouw of imposant kunstwerk betreft. Ons werkterrein is breed, onze ervaring groot, onze knowhow diep. Al onze expertises zitten onder één dak. Wij beginnen waar de traditionele aannemer stopt.

Betonrenovatie

Betonrenovatie is één van de specialisaties van Renotec. Niet enkel gebouwen en industriële sites vragen om dit soort renovatie. Ook kunstwerken zoals tunnels en viaducten behoren tot onze specialiteiten. Een ervaren team betonherstellers en opgeleide vakmensen past gespecialiseerde renovatietechnieken toe. Hierbij staat Renotec garant voor een correcte betonrenovatie en langdurige kwaliteit. Deze kwaliteitsgarantie kan men ook vinden in onze procescertificatie niveau A en B conform EN1504/10.

Gerelateerde projecten

Thorpark
Genk

Asbestsanering

Renotec is pionier op het vlak van asbestsanering en -verwijdering in België. Nog steeds behoort Renotec tot de top van de saneerders. Omdat asbestsanering een complexe zaak is waar veiligheid en correct werken noodzakelijk is , investeren we voortdurend in de bijscholing en begeleiding van onze vakmensen. Onze experten begeleiden je vanaf het eerste moment doorheen het proces. Je kan rekenen op advies op maat en de juiste aanpak.

Gerelateerde projecten

Neptunium
Schaarbeek

Leidingtechnieken

In stedelijke omgevingen wordt leidingrenovatie elke dag uitdagender. Dagen- of wekenlang een wegdek openleggen behoort tot het verleden. Geen probleem voor onze mensen, gespecialiseerd in alle mogelijke leidingtechnieken.

Gerelateerde projecten

Energetische renovatie

Om aan de huidige klimaatdoelstellingen en andere renovatieverplichtingen te voldoen hebben heel wat bedrijven een upgrade nodig van hun volledige buitenschil. Daarbovenop hebben heel wat van die structuren te lijden onder bouwfysische problemen en betonschade. Dergelijke projecten rond energetische renovatie zijn werk voor specialisten . Zeker bij grote appartementsgebouwen en -kantoren. Renotec is hierbij jouw partner van A tot Z. Of het nu gaat over kleine, plaatselijke herstellingen, de plaatsing van volledig nieuwe balkonconstructies of het reinigen en beschermen van gevels.

Gerelateerde projecten

Industriële renovatie en onderhoud

De divisie Industriële Renovatie en Onderhoud heeft Wijnegem als uitvalsbasis. Deze vestiging van Renotec ligt op een boogscheut van verschillende grote industriegebieden. Renotec heeft een lange traditie opgebouwd als permanente aannemer in verschillende grote industriële ondernemingen. Vooral bij de haven van Antwerpen, maar ook op andere plaatsen. Ook buiten de industrie hebben we verschillende vaste klanten voor wie we regelmatig werken uitvoeren, vaak in de vorm van jaar- of raamcontracten.

Gerelateerde projecten