Energetische renovatie

Om aan de huidige klimaatdoelstellingen en andere renovatieverplichtingen te voldoen hebben heel wat bedrijven een upgrade nodig van hun volledige buitenschil. Daarbovenop hebben heel wat van die structuren te lijden onder bouwfysische problemen en betonschade. Dergelijke projecten rond energetische renovatie zijn werk voor specialisten . Zeker bij grote appartementsgebouwen en -kantoren. Renotec is hierbij jouw partner van A tot Z. Of het nu gaat over kleine, plaatselijke herstellingen, de plaatsing van volledig nieuwe balkonconstructies of het reinigen en beschermen van gevels.

Energetische renovatie zonder zorgen

Daar waar een gewone aannemer stopt, daar begint Renotec. Wij willen meer zijn dan een aannemer, wij streven er naar om jouw strategische partner te worden bij de energetische renovatie.

Wij zetten onze kennis, ervaring en vakmanschap in en nemen hiermee binnen de huidige markt een zeer proactieve en coachende rol op. 

Met de divisie Energetische Renovatie kiezen we voor een integrale aanpak waardoor het gebouw ‘gezonder’  én energetischer de toekomst tegemoet kan gaan. Daarom zorgen we steeds voor een oplossing op maat en kiezen we zo veel mogelijk voor een uitvoering in eigen beheer, met eigen personeel en materiaal. De voordelen:

  • Wij kunnen sneller inspelen op de gebeurtenissen op de werf en opereren onafhankelijk van onderaannemers en partners;
  • Wij nemen jouw zorgen en deze van mogelijke bewoners weg en werken alles af binnen de afgesproken timings;
  • Renoveren vereist duurzaamheid en het werken volgens hoge kwaliteitsnormen. Onze vakmannen zijn hiervoor speciaal opgeleid en volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet.

Renovating for the future

Het is de slagzin van de gehele onderneming, maar geldt zeker voor onze divisie Energetische Renovatie. Duurzaamheid en innovatie staan centraal. We kijken niet enkel naar de huidige noden, maar gaan die extra stap verder.

Want ook de volgende generaties én het milieu dienen de juiste aandacht te krijgen.

Wij volgen de 2050 doelstellingen en maken de gebouwen future-proof!

 

Gevels reinigen, isoleren en beschermen tot in detail

De divisie energetische renovatie reinigt, renoveert, isoleert en beschermt alle soorten gevels en balkons. Van klein tot reusachtig groot. Op basis van de voorstudie en het lastenboek passen we de meest aangewezen reinigingstechniek toe. Na de reiniging krijgen de beschadigde delen de nodige herstelling.

De gevelbekleding reikt van metselwerk en beton tot natuursteen en verder. Dit gebeurt tot in detail en met de meest geschikte materialen en technieken. Voor de herstelling van natuursteen beschikken we bijvoorbeeld over speciale technieken op basis van kleurechte minerale mortels.

Renotec heeft heel wat ervaring, schaalgrootte en een groot arsenaal aan toestellen, gereedschappen en hulpmiddelen. Zo kan elke energetische renovatie snel en accuraat afgewerkt worden.

We dragen steeds zorg voor het gebouw, het milieu en de veiligheid van onze mensen en andere betrokkenen.

Gerelateerde referenties

Gerelateerde jobs

Ervaren projectleider (M/V)

Jij bent de drijvende kracht achter onze projecten en je leidt ze dan ook van A tot Z.

Ontdek deze job

Calculator algemene verbouwingswerken en energetische renovatie (m/v)

zot van cijfers / nauwkeurig / brede interesse

Ontdek deze job

Hoofdprojectleider (M/V)

Een team aansturen van projectleiders, zorgen voor een goede planning, ondersteuning bieden waar nodig. Kortom je eigen kennis delen op verschillende niveaus.

Ontdek deze job