IF
renotec
now!
when?

Jobs in de kijker

Metser/betonhersteller

Samen met een team van vaklui voer je kwalitatieve renovaties uit aan voornamelijk spoorwegbruggen.

Ontdek deze job

Buitenschrijnwerker Restauratie

Samen met een team van vaklui werk je aan het restaureren van historische gebouwen en beschermde monumenten. Heb je een voorliefde voor hout en heb je ervaring met het restaureren…

Ontdek deze job

If not now! When?

Dat is de vraag die we jou willen stellen! Waag vandaag je kans, anders heb je morgen misschien spijt. Werken bij Renotec dat is werken voor een klasse 8 aannemer die de beste is in zijn  veld.  Dat is ook kansen krijgen en meewerken aan de meest uitdagende projecten van vandaag en morgen.  Want het verleden is ook jouw toekomst waard.

En de collega’s zijn ook leuk. Beloofd!

Toon me die jobs!

Investing in your future

Bij Renotec hechten we veel belang aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Nieuwe medewerkers krijgen een volledige training waarbij, afhankelijk van het profiel, een aantal modules worden doorlopen. Voor onze projectleiders werd de Renotec Projectleiders Academy georganiseerd waarbij de soft skills zoals time management, communicatie, aansturen van medewerkers, … verder ontwikkeld of getraind worden.

Studiereizen naar gespecialiseerde beurzen worden georganiseerd. Medewerkers doen er ideeën op, scherpen hun creativiteit aan en leggen contacten. Stuk voor stuk aspecten die deel uitmaken van het beroepsleven en de doorgroei in de organisatie stimuleren.

Meer weten? Lees het volledige blogbericht

Vakman in opleiding

Renotec heeft een eigen vakopleiding: ‘Vakman in Opleiding’.  Wij willen hiermee leerlingen die afstuderen van de vakschool een betalend praktijkjaar ‘Renovatie & Restauratie’ aanbieden bij ons, met een vast contract.  Hiermee investeren wij ook in jouw toekomst!

Ook schooljaar 2020-2021 starten we een nieuw traject? Is dit iets voor jou?

Lees hier dan snel verder!

Binnen Renotec zijn wij 1 grote groep collega’s en wij zijn trots op wat we doen en hoe we het doen. Op Social Media delen we dit via #WeAreRenotec

Ontdek onze jobs

#WeAreRenotec