Het DNA van een Renotec’er

Dat wij op zoek zijn naar nieuwe collega's weet je hopelijk al. Maar bovenop de technische kwaliteiten van een kandidaat is de "klik" tussen beide partijen ook belangrijk. Meer zelfs, het is een bepalende factor voor het slagen van de werkrelatie. Wij zijn op zoek naar échte Renotec'ers. Ontdek of jij er 1 bent!

Onze identiteit maakt ons uniek.

Het belang van een bedrijfscultuur is niet te onderschatten. De cultuur van onze organisatie bepaalt onze identiteit. En het is net deze Renotec identiteit die ons uniek maakt. Het beïnvloedt de manier waarop collega’s elke dag met elkaar omgaan, op welke manier er wordt gecommuniceerd en waar wij als bedrijf achter staan.

Onze medewerkers zijn de belangrijkste factor van onze bedrijfscultuur. Want minstens 80% van de beeldvorming over een bedrijf is gebaseerd op wat deze onderneming doet in plaats van wat er gezegd wordt. Alle collega’s zijn onze ambassadeurs, we noemen ze Renotec’ers en tonen onze trots via #WeAreRenotec.

Maar goed, wat typeert de Renotec identiteit? In onze ontdekkingstocht naar wat ons uniek maakt, ons onderscheidt, ons kenmerkt, onze stijl en identiteit weergeeft kwamen we op het volgende aspect uit:

Het DNA van een Renotec’er is BWIN:  betrouwbaar, wendbaar, innovatief, no-nonsense. 

BWIN

Wat betekenen deze termen nu concreet?

Betrouwbaar

Vakmanschap vergt kwaliteit, kwaliteit vergt vakmanschap. Wij gaan resoluut voor duurzame relaties met onze partners én medewerkers. Op onze mensen kan je bouwen.

Onze klanten mogen er zeker van zijn dat we elk project of opdracht van begin tot einde ter harte nemen. We gaan voor kwaliteit en komen steeds onze afspraken na. Hierdoor kan je op ons rekenen. We houden niet van smoesjes en gedoe en houden ons woord. Om dit te bereiken hebben we ‘hands-on’ medewerkers. Mensen die problemen bij de kern aanpakken en tijdig en correct handelen. Als er problemen zijn dan zullen we dit diplomatisch en respectvol bespreken.

Wendbaar

Renoveren, dat is vaak voor verrassingen komen te staan. Aanpassen en flexibel zijn is dan de boodschap. Een Renotec’er laat zich niet ontmoedigen. Geen enkel renovatie -of restauratieproject is hetzelfde. En net daar houden onze mensen van.

Dit betekent dat we ons steeds aanpassen aan de specifieke context en vragen van onze klanten. Als resultaat kunnen we kort op de bal inspelen en hebben we snel een nieuwe oplossing of aanpak klaar. Onze werknemers handelen dan ook veerkrachtig bij onaangename verrassingen. Zij schrikken niet van nieuwe richtlijnen of afspraken en spelen hier flexibel op in. En ook bij een beetje tegenslag of tegenwind gaan zij verder.

Innovatief

Innoveren is de sleutel voor ons succes. Technieken, procedures, middelen, mensen: op elk vlak zit vernieuwen in ons DNA. Hoe groter het probleem, hoe inventiever we zijn.

In onze niche-activiteit is het belangrijk dat we geen problemen uit de weg gaan. Het is nodig om een uitweg te vinden bij niet-alledaagse uitdagingen. Hierdoor is Renotec koploper geworden in het toepassen van nieuwe technieken.

Dagelijks zoeken onze medewerkers naar nieuwe mogelijkheden. Zij grijpen aangeboden of halve kansen. En hierbij hebben ze geen angst om eens te falen. Een fout maken mag, als men er maar open over communiceert. Problemen opsporen nog vooraleer ze zich stellen en vervolgens van de baan ruimen hoort hier ook bij.

No-Nonsense

We zweren bij efficiëntie en directe communicatie op de werf en op onze vloer. Onze medewerkers weten van aanpakken .

Wij houden van eenvoud en efficiëntie. Dit betekent pragmatisch werken en we gaan zonder omwegen naar het resultaat. We kiezen in alles voor duurzaamheid en investeren voor de lange termijn. Daarom zijn onze medewerkers kostenbewust en efficiënt. Wij hoeven geen franjes. ‘Doe maar gewoon’ is meer dan genoeg.

Het samen voorkomen van deze kernwaarden maakt Renotec uniek. We kenmerken ons als een betrouwbare én inventieve partner, die wendbaar inspeelt op voorziene en onvoorziene situaties. En we zijn tegelijk rechttoe-rechtaan of no-nonsense in onze aanpak.

Deze kernwaarden vertellen ‘hoe’ we ondernemen. Ze geven onze stijl weer. Met deze stijl zijn we als organisatie uniek én BWIN.

Heb jij het DNA van een Renotec’er?

Herken je jezelf helemaal in deze bedrijfscultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees meer over ons bedrijf en wat we doen. 

Vertel me alles over die jobs@Renotec! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde blog artikelen