Everyone Beautiful

Jaarlijkse organiseren Geelse handelaars een modeshow 'Everyone Beautiful' ten voordele van Avalympics. Renotec is één van de deelnemers aan dit unieke event. Lees er hier alles over.

Binnen onze strategie van ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ werken we heel graag mee aan de realisatie van een goed maatschappelijk doel.  Dat kon je al lezen in de vorige blogpost over ons vrijwilligerswerk bij De Waaiburg in Geel. Sinds 2018 werken we dan ook mee aan het initiatief ‘Everyone Beautiful’ ten voordele van de VZW Avalympics.

Avalympics

Avalympics is een vrijwilligersorganisatie die sport voor mindervaliden promoot en begeleidt. Hun sportaanbod is heel uitgebreid : van voetbal tot zwemmen, van wielrennen tot paardensport, van tennis tot badminton, … In maart 2019 vaardigden zij een delegatie sporters af naar de wereldspelen in Abu Dhabi.  En ze kwamen terug naar huis met tonnen ervaring en heel wat medailles!

Everyone Beautiful

Everyone Beautiful is een initiatief van een groep Geelse middenstanders om Avalympics financieel te helpen.  Sinds 2015 organiseren zij jaarlijks een modeshow waarin de mindervaliden als modellen deelnemen.  Ze worden geschminkt, gekapt en gekleed door Geelse handelaars. Zo kunnen zij als echte modellen paraderen op de catwalk.

Editie 2019

Op vrijdag 10 mei werd, voor de 5de keer, de modeshow Everyone Beautiful georganiseerd.  Deze modeshow ging door in onze feestzaal aan de Winkelomseheide in Geel.  De kaarten waren vooraf al volledig uitverkocht.  Het was dus full house met ongeveer 600 aanwezige sponsors.  Het werd een mooie energieke avond! De medaillewinnaars van Abu Dhabi toonden hun medailles op het podium.  Daarna ging de unieke modeshow van start.  Het was ontroerend om het plezier in de ogen van de Avalympics atleten te zien.  Weinige aanwezigen hielden het die avond droog … Tussendoor konden alle aanwezigen ook nog genieten van diverse proeverijen en heerlijke wijnen.  De drankbediening gebeurde door een groep Renotec vrijwilligers.

De feestelijke avond werd muzikaal opgevrolijkt door Bar Clochard.  Daarna ging onze eigen DJ Ruben (projectleider asbest) nog door tot in de late uurtjes! Het werd een onvergetelijke avond met een mooie financiële opbrengst voor Avalympics.  Daar zetten wij graag onze schouders mee onder!  En nu op naar de editie 2020.

En omdat beelden meer zeggen dan 1.000 woorden, willen we je uitnodigen om te genieten van het bijgevoegde beeldmateriaal bij deze post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde blog artikelen