Investing in your future

Bij het woord 'investeren' denken we spontaan aan de aankoop van nieuwe machines, auto's, camionetten en gebouwen. Alhoewel Renotec hier continu in investeert, vertegenwoordigen deze bezittingen zeker niet ons belangrijkste kapitaal. Het belangrijkste voor onze groep zijn onze medewerkers. En ook hierin investeren wij fors!

Onze medewerkers maken het verschil op een concurrentiële markt.  Goede medewerkers zijn zeldzaam. Het is dan ook belangrijk om als bedrijf te investeren in het verhogen van de knowhow van deze goede werknemers.  Voor onze projectleider bouw hebben we daarom een boeiende carrière- en opleidingsplanning uitgewerkt.

OPLEIDEN + COACHEN + GROEIEN = INVESTEREN IN JOU

Introductie opleiding

Een startende projectleider doorloopt bij aanvang een 6-wekelijks opleidingstraject. 

In dit traject maken ze kennis met onze computersystemen, afspraken, richtlijnen, procedures, … Maar ze maken ook kennis met ons bedrijf en zijn specialisaties door werfbezoeken onder begeleiding van hun ervaren collega’s.

Verder gaan schoolverlaters twee weken meewerken met de ploeg naar de werf.  Op deze manier leren jonge projectleiders al snel het reilen en zeilen van een werf in de praktijk.  Dit helpt zeker om met de nodige bagage aan de slag te kunnen gaan.

Projectleiders Academy

Eens de nodige ervaring in de praktijk, krijgt de jonge projectleider de Projectleiders Academy aangeboden.  Hierin leggen we de focus op noodzakelijke soft skills zoals time management, communicatie, coaching, aansturen van medewerkers, … Deze soft skills worden in dit traject verder ontwikkeld en getraind.

High Potential Programma

In samenwerking met opleiders van een business school of management kan er verder mee vorm gegeven worden aan leidinggevende vaardigheden.  Bedoeling is om hier hoofdprojectleiders te vormen.

Management Programma

En tot slot krijgen ambitieuze projectleiders de kans om een strategische management opleiding te volgen.

Wij bieden dus aan schoolverlaters en jonge projectleiders een écht carrièrepad aan.  Bij ons staat leren en coachen centraal zodat je ook kan evolueren, bijleren, groeien, … Heb je ook wel interesse in een job als projectleider in een boeiende werkomgeving, neem dan zeker eens een kijkje op jobs@renotec.be

Gerelateerde blog artikelen