Referenties

We zijn trots op onze realisaties. Nieuw leven geven aan oude structuren, het is onze passie. Meer nog: we willen altijd de beste zijn. In alles wat we doen. Die uitgesproken ambitie leverde al heel wat mooie resultaten op.

Renovatie woontoren in Peterbospark

In Peterbospark in Anderlecht renoveert Renotec één van de hoogste woontorens. Na deze renovatie zal die schitteren als nooit tevoren. Lees mee hoe onze vakmannen een dergelijke renovatie aanpakken.

Paviljoenwoningen

Evere De paviljoenwoningen in Evere vormen met hun felle kleuren een vrolijke aanblik. Deze woningen, die gebouwd zijn naar ontwerp van de architect Willy van der Meeren, worden nu blok per blok gerenoveerd. Hierbij wordt de hinder voor de bewoners tot een minimum beperkt.

Districtshuis Merksem

Merksem Het prachtige districtshuis van Merksem was aan een renovatie toe. Maar liefst 3 divisies werkten samen om dit resultaat te bekomen. Er werden verschillende kerncompetenties toegepast, zodat koppels weer 'Ja, ik wil' kunnen zeggen in de wondermooie trouwzaal.

Balkon en gevelrenovatie

Vele gebouwen en appartementsblokken hebben een dringende renovatie nodig van de gehele buitenschil. Renotec is specialist in energetische renovatie en neemt deze gebouwen door middel van balkonrenovatie en gevelrenovatie grondig onder handen.